برای مناطق شمالی تهران نیز این مدت زمان ۳ الی ۶ ماه خواهد بود.
بقایای ساختمان متروپل نهایتاً در ۷ دی ۱۴۰۱ بهطور کامل تخریب شد.[۷۵]
↑ «ویدئو
۱ جان باختگان ۷.۲ خسارات مالی ۸ پیامدها و واکنشها تغییر وضعیت زیربخشهای پیامدها و واکنشها ۸.۱ اعتراضات ۸.۲ قتل و نبش قبر برادر حسین عبدالباقی ۹ یادداشت ۱۰ منابع تغییر وضعیت فهرست محتویات فروریختن ساختمان متروپل
ساعت ۱۱:۳۰: مخبر معاون اول رئیسجمهور وارد آبادان شد و از نزدیک روند آواربرداری را بررسی کرد.[۲۸]
بنابراین گزینه ی اول هر تیم و اکیپ تخریب ساختمان همین روش دستیه. ولی همه جا جواب نمیده!
↑ «راهپیمایی گسترده چهارشنبه شب مردم آبادان با شعار «ما اشتباه کردیم که انقلاب کردیم»». رادیو فردا. ۵ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۶ مه ۲۰۲۲.
حمیدرضا ساختمان در تهران صارمی گفت: یکی از این اقدامات، صدور پروانه شهرسازی است که کاملاً در اختیار شهرداری می باشد و تمام الزامات و متغیرهای آن در اختیار مجموعه مدیریت شهری است. به همین دلیل می توان آن را در کمتر از یک ماه صادر کرد.
ساعت ۹:۳۹: به گزارش خبرگزاری جامجم، فوتیها به ۱۶ نفر افزایش یافت.[۱۹]
اگر تخریب به صورت جزیی باشد و مربوط به تغییرات داخل ساختمان باشد باید مراقب لوله کشی و مسیر عبور کابل های برق بود تا خدایی ناکرده اتفاق بدی حاصل نگردد.
↑ «آواربرداری ساختمان متروپل آبادان تا نجات آخرین فرد ادامه دارد». ایمنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۶. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
چه کسانی آجیل فروشی عبدالباقی را آتش زدند؟». همشهری آنلاین. ۲۰۲۲-۰۵-۲۷. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
این حادثه ۴۳ فوتی و ۳۷ نفر مصدوم داشته است.[۱][۲][۳] عملیات آواربرداری متروپل به پایان رسیده است. این ساختمان بخشی از پروژهٔ برجهای دوقلوی متروپل هلدینگ عبدالباقی بودند.[۴]
به گزارش پرشین سازه ، حمیدرضا صارمی اعلام کرد که بسیاری از سازندگانی که بدون پروانه ساخت یا خارج از چهارچوب های آن اقدام به ساختمان سازی می کنند، باید منتظر برخورد شهرداری باشند.